Adakah Anda Ingin Ledakkan Kuasa Pemasaran Dengan Jutaan Pelanggan ?
....................................................................................................................................

Jika YA, kami ucapkan tahniah kerana anda bakal
  Membongkar Rahsia Strategi Terbaik WASAP POWER! 

Mengapa Whatsapp ?

Ramai yang bertanya mengapa Whatsapp penting dalam bisnes dan kenapa tidak dengan Telegram ? 

Ok sebenarnya Whatsapp ini telah memecahkan banyak rekod pelbagai segi dan kami bawakan satu fakta ' killer ' yang menyebabkan ramai cyberpreneur terkejut. 

Fakta kajian tersebut dibawakan oleh ComScore iaitu company global media US sepanjang operasi 4 tahun pertama mobile apps  pengguna Whatsapp meningkat 419 juta  iaitu hampir 3X ganda tinggi berbanding mobile apps Facebook, Gmail, Twitter maupun Telegram.

 


 

Whatsapp telah 'memotong' track record Facebook manakala Telegram masih belum capai level seperti Whatsapp buat masa ini.

Malah bukan sekadar itu, agensi rating terkemuka dunia Nielsen Insights telah mengeluarkan statistik yang luarbiasa istimewa buat Malaysia.
 


 

Kajian agensi Nielsen telah menunjukkan bahawa level terbaik dunia milik Malaysia menduduki ranking #1 pengguna Whatsapp yang paling aktif di dunia.

Menarik bukan ?

Data ini sungguh penting buat para 'marketeers' dunia yang melihat perkembangan positif masyarakat Malaysia yang kini mempunyai  17 juta pengguna tegar sosial media termasuk Whatsapp. 

Malah dalam tinjauan kami di semua road tour program seminar usahawan seluruh Malaysia di mana majoriti para peserta menyatakan mereka bangun pagi melihat Whatsapp dahulu sebelum Facebook.

Kan ?

Kalau bangun pagi pun tengok Whatsapp, apatah lagi ia menguatkan data di atas kadar engagement juga turut tinggi untuk pelbagai potensi termasuklah bisnes online.

Lihat keputusan poll terbaru yang kami survey bersama usahawan Malaysia....

Hasil undian ini menunjukkan usahawan menggunakan whatsapp sebagai marketing tools UTAMA mereka bagi mendapatkan pelanggan berbanding Telegram.

Sungguh 'smart' kan mereka.....

Antara yang menyertai undian di atas termasuklah para jutawan Melayu yang sudi bersama dengan kami serta memberikan support sokongan yang tak berbelah bahagi.

Adakah anda gunakan Whatsapp di dalam bisnes ?

Pernah tak anda alami masalah sebegini ?

 

Sukar nak dapatkan nombor wasap pelanggan ?
 

Penat buat iklan di wasap tetapi tiada respons ?
 

Dah beri mesej detail produk tapi pelanggan senyap sepi ?
 

Tak reti edit gambar supaya lebih cantik dalam wasap ?
 

Tak tahu nak 'close sale' pelanggan di dalam wasap ?
 

 

Semua masalah ini adalah biasa kami dengar.....

Usah risau....

Kami sediakan penawar mujarab di dalam ebook special ini....

Teknik Pantas Sedut 1,000 No Wasap Pelanggan

Rahsia Ayat Power Memukau Pelanggan

5 Super Tools Gandakan Kuasa Wasap Bisnes Anda

Strategi 'Close Sales' Tanpa Hard Sell

100% Zero-Cost Marketing

 

....................................................................................

Ebook special ini mempunyai 111 mukasurat padat + full pack dengan strategi proven-method yang telah menyebabkan para peserta kami sebelum ini telah menjana keuntungan bersih
5 angka dalam masa singkat 3 jam !
....................................................................................
 


....................................................................................

Mempunyai 5 Bab yang berillustrasi penuh dan grafik mudah difahami dari segi idea perlaksanaan. Contoh copywriting ayat power diberikan termasuk yang telah mendapat respons live daripada para pelanggan sebelum ini turut dibongkar mudah.
....................................................................................
 


....................................................................................

Strategi WASAP Power inilah yang menyebabkan jualan kami huru hara sampai 'tersedut' lebih 1,000 no wasap pelanggan tanpa sebarang kos marketing. Tidak perlu sebarang software robot atau auto reply kerana konsep WASAP amat pentingkan 'human touch' yang meningkatkan kadar 'close sales' dengan lebih natural semulajadi tanpa hard sell.
....................................................................................
 


....................................................................................

Anda bakal memiliki 5 SuperTools yang meningkatkan kuasa bisnes anda ke tahap yang luarbiasa hebat dan menjimatkan RM50,000 dari segi teknikal dalam online marketing jika anda mahu bangunkan sendiri mobile apps yang sebegini powerful.
....................................................................................
 


....................................................................................

EXTRA Surprise anda juga akan dapat menyertai program affiliate yang menawarkan unlimited income yang lumayan. Semua detail di dalam ebook ini dan script power copywriting dibekalkan kepada anda semudah copy and paste.
....................................................................................
 


....................................................................................

Alhamdulillah kami dah berjaya membantu para VIP Wasap Power mendapat komisen lumayan sehingga berjumlah 5 angka total dan semua komisen dibayar setiap minggu pada hari Jumaat yang mulia... Ianya cukup besar kerana 1 jualan diberikan komisen bernilai RM70 seunit. Inilah peluang keemasan untuk anda !
....................................................................................
 

 

 

Nak Lagi ?
Anda bakal memiliki lebih  12 video eksklusif terbaik tricks whatsapp  di dalam group VIP Wasap Power beserta bonus ebook yang bernilai RM2,500 diberikan percuma !

 

Wowww...
Lubuk ebook terbaik untuk anda manfaatkannya !!

 

..........................................................................................
Apa Kata Mereka ?
Mengenai Ebook Wasap Power 2017 !
..........................................................................................

 

 

3 Keistimewaan Ebook Wasap Power !


 1. Mudah & Senang Difahami 

Ebook simple ini umpama slide powerpoint siap points dan berillustrasi penuh. Ianya tak sepertimana ebook konvensional yang menulis panjang berjela kerana kami berikan sentuhan istimewa bersama karya info grafik menarik yang mudah dan cepat difahami pembaca melalui handphone, tab, lappy atau desktop. Anda akan dapat akses segera selepas pembayaran disahkan dan kami berikan support group di dalam fb group + wasap group vip.


 2. Results lebih pantas + respons pelanggan tinggi 

Kombinasi Strategi Wasap Power ini dijana bersama SuperTools yang dibongkar di dalam ebook ini adalah cukup powerful kerana ia telah menyebabkan kami huru hara diserbu pelanggan bertubi-tubi tanpa sebarang kos marketing. Ya, kami bekalkan anda ilmu organic marketing yang eksklusif + full pack strategies yang bakal mencipta kelainan dalam bisnes anda berbanding pesaing. Tanpa guna sebarang fb ads, email marketing, website maupun apa-apa paid marketing still membolehkan anda mendapat results lebih pantas + respons pelanggan tinggi !


 3. Produk HOT Wasap Power diminati kerana kuasa TRIBE kasih sayang 

Ya, antara satu sebab ebook Wasap Power ini melonjak naik adalah kerana ia suka 'berkongsi' bersama pelanggan nilai-nilai persahabatan dalam bisnes. Kami tidak kedekut dan suka 'berkongsi' sebahagian keuntungan bersama para agen affiliate dengan menyediakan komisen yang tinggi serta hadiah wang tunai EXTRA berjumlah lebih RM10,000 eksklusif untuk yang berjaya.


Best kan dapat EXTRA cash wang tunai ?
 


 

Adakah anda bersedia merebut Pakej Wasap Power ini ?
Kami berharap anda menjadi antara yang bertuah hari ini kerana offer ini akan tamat
tidak lama lagi memandangkan kuota sudah hampir penuh.

..........................................................................................

Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?

Miliki Pakej Wasap Power ini
sempena pre order yang lebih Super Murah !


..........................................................................................

Anda akan memiliki ebook + video + support group.
Semuanya dengan grab offer terhad untuk yang terawal


..........................................................................................

Bukan harga RM500.00

Tidak pula RM350.00

Bukan RM210.00

 

Wah... berapa ni....

Ok kami berikan anda diskaun tak masuk akal bernilai RM100 kalau anda rebut sekarang !

Malah anda juga bakal layak sertai contest dengan hadiah wang tunai berjumlah RM10,000 !

Masukkan kod kupon berwarna merah ini sebelum checkout pembayaran.

wasap2017

 Segera click button Register Sekarang ! 

 

 

Ya !

Saya nak miliki Pakej Wasap Power ini sekarang !

Serta layak menyertai contest dengan hadiah wang tunai berjumlah RM10,000 !